Kopalniško pohištvo

Sodobna kopalnica je nepogrešljiv, funkcionalno in estetsko urejen prostor vsakega doma. Gotovo si ne predstavljate kopalnice brez straniščne školjke, umivalnika, tuš kabine ali kopalne kadi, priročnih omaric za shranjevanje in še česa, kar vam olajša skrb za osebno higieno. Osnovni kosi kopalniške opreme so lahko samostojni, lahko pa se odločite za priročen kopalniški sestav, kjer dobite kopalniško pohištvo enotnega videza, kar vam še olajša dizajniranje vaše kopalnice. Moderne oblike in barve ponujajo nešteto možnosti, da ustvarite kopalnico po svojem okusu. Glede na potrebe, želje in življenjski stil. v trgovini eMundia izberite kopalniško pohištvo, zaradi katerega bo vsak obisk kopalnice doživetje, ki ga boste želeli čim prej znova ponoviti.

Kopalniški sestav je osrednji element vsake kopalnice

Ljudje v kopalnici dandanes preživimo vse več časa, saj to še daleč ni več le prostor, kjer si zjutraj in zvečer umijemo zobe ali se na hitro oprhamo. Postala je intimen prostor, kjer se lahko posvetite sami sebi, se sprostite in v miru premislite, kakšen je bil vaš dan. Za nemoteno rutino v kopalnici je ključnega pomena ustrezno izbrano kopalniško pohištvo, del katerega je nedvomno kopalniški sestav, sestavljen iz umivalnika, omaric za shranjevanje, ogledala in razsvetljave. Je učinkovit kos pohištva, saj omogoča tako prihranek kot ustvarjanje novega prostora v kopalnici. Njegova praktična izvedba poskrbi za enoten videz kopalnice, ki je lahko glede na izbrani stil kopalniškega bloka ustvarjen povsem po vaših željah. Morda se nagibate bolj k tradicionalnemu, a brezčasnemu slogu, vam je bolj všeč eleganca ali bi radi preizkusili nekaj novega ter izbrali kopalniški blok modernih barv in oblik? V trgovini eMundia je za vas na voljo raznovrstno kopalniško pohištvo za vse okuse, zaradi česar bo opremljanje vaše kopalnice povsem enostavno in hkrati vznemirljivo.

Pomembna prednost takih sestavov je njihova ugodna cena, saj vam ni potrebno kupovati vsake omarice posebej, poleg tega z njimi dobite dovolj prostora in odlagalnih površin za kozmetiko, brisače in druge higienske potrebščine. Pri izbiri morate biti pozorni na to, da izberete kopalniško pohištvo, ki ne bo oviralo vašega gibanja po kopalnici, prav tako pazite na kakovostne materiale, odporne proti vlagi in visoki vročini. Na voljo so stenski ali prostostoječi kopalniški sestavi različnih dimenzij – danes se vse več ljudi odloča za stensko izvedbo, saj je ta veliko bolj praktična. Ker so omarice pritrjene na steno, je lažje čiščenje tal, pa tudi z vidika estetike predstavljajo prednost za vsako kopalnico.

kopalnisko pohistvo

Želite individualno ponudbo?

Pridobite si popolnoma brezplačno in neobvezujočo ponudbo še danes!

Kopalniške omarice pridejo v poštev predvsem takrat, ko je v kopalnici za kopalniško pohištvo na voljo manj prostora. Takrat si lahko omislite posamezne omarice z vgrajenim umivalnikom. Predstavljajo cenovno ugodno rešitev, hkrati pa so praktične in različnih oblik ter velikosti, zato lahko z lahkoto izberete take, ki se bodo ujemale z dimenzijami vaše kopalnice. Ozke in visoke ali široke in nizke, izbira je popolnoma vaša, funkcionalno izbrane kopalniške omarice vam bodo nudile ogromno prostora za organizirano shranjevanje brisač, toaletnih pripomočkov in vaše najljubše kozmetike. Omogočajo vam preprosto kombiniranje z ostalimi elementi kopalnice, zato lahko hitro ustvarite ambient, ki vam bo pisan na kožo. In ker vtičnic v kopalnici skoraj nikoli ni dovolj, večina omaric vsebuje tudi že vgrajeno stikalo in vtičnico, razsvetljavo in ogledalo, s čimer so še bolj priročne in pripravljene za različne vrste uporabe takoj po montaži.

Kopalniško pohištvo se odlično dopolni z umivalnikom, ki je lahko različnih dimenzij in oblik. Na voljo so vgradni ali polvgradni, podpultni ali dvojni umivalniki, skledasti, ki so postavljeni na površino pulta, iz keramike ali morda tudi iz stekla. Posamezne izvedbe imajo pod umivalnikom tudi priročno omarico za shranjevanje brisač, ki jih imate tako pri umivanju zmeraj na dosegu roke. Bogata ponudba trgovine eMundia zajema umivalnik za vsako kopalnico, ki ga boste z lahkoto kombinirali k preostalemu kopalniškemu pohištvu in drugi sanitarni keramiki.

Pametno izbrano ogledalo v kopalnici bo prostor vizualno povečalo, ga naredilo svetlejšega in prijaznejšega, zato pred izbiro dobro premislite, kaj si želite. Seveda je nepogrešljivo pri jutranjem urejanju, ličenju in ogledovanju lastne podobe. Ogledalo lahko dobite kot del kopalniškega sestava, lahko pa ga izberete posamično glede na to, kakšne so vaše želje in prostorske omejitve. Kot del kopalniškega sestava je še posebej praktično, saj so ob njem navadno nameščene viseče omarice, zato lahko kar sproti iz njih jemljete stvari, ki jih potrebujete za urejanje. Tudi na videz nepomembna razsvetljava, ki ji marsikdo ne posveča posebne pozornosti, doda piko na i vsaki kopalnici in spada med kopalniško pohištvo. Igra svetlobe in senc lahko odločilno vpliva na celotno podobo kopalnice, zato poskrbite, da bo kopalnica dovolj svetla.

Kopalniško pohištvo je pomemben del vsake kopalnice, saj vpliva na to, kako se boste počutili v kopalnici. Pravilno izbrano vam lahko močno olajša vsakodnevno rutino, pa tudi čiščenje in vzdrževanje. Poskrbite, da bo čas, preživet v kopalnici, kakovosten in sproščujoč, zato izberite kopalniško pohištvo, ki bo estetsko, funkcionalno in ga boste z veseljem uporabljali.